Hallo lieve oude verzorgers! Ik heb jullie zoveel te vertellen!
Laten we maar beginnen bij het begin. De eerste week ben ik al super verwend met speelgoed dit is zoo leuk om stuk te maken! De eerste week was wel wennen hoor. Zoveel nieuwe geurtjes en geluidjes! We zijn heel veel wezen wandelen totdat mijn tong op de grond hing, maar daarmee hielt ik mijn baasjes mooi mee voor de gek want eenmaal thuis ging ik mooi verder met bal spelen. Ik hoorde m'n baasjes nog zeggen...pff die is niet moe te krijgen. En ik van binnen maar lachen 😆.

De tweede dag heb ik een super de luxe hondenmand gekregen, ze vonden dat ik te veel op de bank lag...pff snappen jullie het?! Zo'n bank ligt toch lekkerder dan een kleedje?! Ik mocht ook mee naar de dierenwinkel. Wisten jullie dat daar heeeel veeel lekkere geurtjes en dingen zijn? Heb met toestemming maar even voor mezelf geshopt want zo'n lekker botje kan je toch niet laten liggen?! Ik ben overal mee naar toe geweest met de auto. Wat is dit leuk zeg! Zou ik de hele dag wel willen doen het auto rijden:).

Ook ben ik al bij oma geweest dat was erg spannend dus moest wel even mijn grote mond open doen, maar toen oma de grootste en lekkerste hondenkoekje voor me had gepakt waren we direct vriendinnen =). Ook heb ik ontdekt dat die rare mormels die ook wel katten worden genoemd kunnen krabben. Dit doet best wel pijn dus laat ze maar mooi met rust, eigen veiligheid gaat voor toch?!

Ik ben in de tweede week mee geweest naar zee, wat een zand daar! Jeetje keek m'n ogen uit, heb er heerlijk in gespeeld met de bal. Vandaag heb ik de middag van mijn leven gehad, we zijn naar een meertje geweest waar heel veel andere honden waren. Ik heb bijna met ze allemaal gespeeld! Op den duur wist ik niet meer met wie ik nu wilde spelen. Ze gingen allemaal het water in, ik snap het niet want water is niet mijn favoriet. Maar goed, ik laat me niet kennen en ga maar mooi met ze mee het water in. M'n baasjes zeiden nog wat goed van je Happy!

Nou dit waren toch wel de hoogtepunten. Jullie horen nog wel weer van mij.

Dikke poot en lebber van Happy!

Mede mogelijk gemaakt door...