Minous is bij ons terecht gekomen omdat het niet meer goed ging thuis met de andere katten.
Dit uitte zich in plassen waar het niet mocht. Minous zit bij ons in de groep met andere katten en dit levert geen problemen op. Minous doet haar behoefte keurig op de kattenbak. De katten die bij haar in het verblijf zitten, zijn ook rustig en niet dominant. Minous zoekt niet echt contact met ze maar ze vindt het prima dat de andere katten er ook zijn.

Minous is een bijzonder katje. Ze houdt niet van drukte. Kinderen die druk zijn daar houdt ze helemaal niet van. Ze is ook geen fan van honden. Deze gaat ze liever uit de weg. Ze vindt nieuwe situaties best wel spannend. Minous geeft aan of ze iets leuk vindt of niet. Als Minous weet dat het goed zit dan laat ze zich ook goed aaien en komt ze lekker bij je zitten. Haar verzorgers merken dat Minous het best naar haar zin heeft. Ze rent niet voor haar verzorgers weg. Ze kijkt nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurd. Ze vindt het heerlijk om even buiten te liggen maar ze is ook vaak in het binnenverblijf te vinden. Daar ligt ze dan lekker te dutten op de krabpaal of in een mandje. De ene keer wil ze een aai over haar bolletje en de andere keer wil ze dat ze met rust gelaten word. Dat is ook prima toch?

Minous is 7 jaar oud. Minous heeft een vlooienallergie. Het is dus heel belangrijk dat Minous op tijd haar vlooienbehandeling krijgt. Minous zou het ook erg op prijs stellen dat ze in haar nieuwe huisje ook lekker naar buiten zou mogen. Minous is geen kat die erg lang buiten wil zijn maar een ommetje maken, vindt ze wel heel fijn.

Bent u op zoek naar een kat met karakter en is het bij u rustig? Misschien is Minous dan wel de kat die bij u past.

Mede mogelijk gemaakt door...