Grote puber zoekt leuke baas.  Oso is een grote kruising van ongeveer 1,5 jaar oud. Hij is 4 maanden geleden in ons asiel terecht gekomen omdat zijn eigenaren hem niet meer konden bieden wat hij nodig had. Het is een forse, sterke hond met veel energie die nog het één en ander moet leren. In het asiel kan hij zijn energie niet kwijt waardoor hij hyper en happerig kan zijn. Hij zoekt dan ook een actieve baas die stevig in zijn schoenen staat en de nodige tijd aan hem wil spenderen.

Als Oso je kent en vertrouwd, is het echt een knuffelkont die graag bij je in buurt is. Hij speelt graag en is dol op zwemmen. Echter reageert Oso soms wisselend op vreemde mensen. Hier word momenteel druk mee getraind en Oso leert snel.

Lopen vind Oso heerlijk. Lekker snuffelen en zijn energie er uit gooien. In het begin trekt hij even maar naarmate er wat energie uit is loopt hij netjes mee. Tenzij hij wild tegenkomt, want daar wil hij graag achteraan. Mollen en muisjes in de grond, fazanten in het land, het is allemaal erg interessant.

Oso is geen beginnershond en is opzoek naar een baas met ervaring en tijd. Een huisje waar hij genoeg energie kwijt kan maar waar hij ook zeker lekker geknuffeld word. Iemand die hem wil helpen de geweldige hond te worden die hij werkelijk is.

Mede mogelijk gemaakt door...