Hoe werkt bemiddeling:

Het beste kunt u een e-mail naar ons sturen met de gegevens van uw huisdier, vermeld daarin de bijzonderheden (naam, reden herplaatsing, gedrag, leeftijd enz.) en wat voor omgeving/baas u voor uw huisdier zoekt. Vermeld ook duidelijk uw telefoonnummer en/of e-mailadres, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen. Uw kat wordt dan voor een maand op onze site gezet en dan verwijderd, tenzij u aangeeft dat u nog geen geschikt baasje heeft gevonden.

Wat zijn de kosten:
Het bemiddelen van katten is kosteloos.

Meer informatie
Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op.
Er word gezocht naar een nieuw huisje voor deze zusjes. Beidde zijn 2 jaar en niet gesteriliseerd. Katten zijn binnen gewend maar komen ook op balkon. 
Ze kunnen met katten, honden en ze zijn ook lief met kinderen. Ze zijn gezond en eten alle soorten voer.
 
Reden van herplaatsing: De gezondheid van de eigenaar gaat dusdanig achteruit dat het beter is dat ze een ander huis krijgen. Bij een goed gevoel mogen de katten gratis weg. Het liefst samen, maar ze zijn niet afhankelijk van elkaar. De een heet Parel de amder Tijger. 
 
Ik ben niet de eigenaar, dus ik zal met de eigenaar moeten overleggen.
Hierbij mijn email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
En telefoonnummer: 0640200993
 


Nieuw thuis voor Snuit

Kleine Kensi zoekt een nieuw baasje.

Mede mogelijk gemaakt door...