Inmiddels gelukkig wat meer vlees op zijn botten

We hebben Bones zijn naam gegeven, omdat we ieder botje in zijn lijfje konden tellen toen hij bij ons binnen werd gebracht. Wat was dit arme kereltje mager! Pas bij het maken van de foto's zagen we dat hem ook wel Dracula hadden kunnen noemen met zijn mooie hoektandjes!

De dierenarts heeft dit kereltje op ongeveer 10 jaar oud geschat, niet meer de jongste, maar hij heeft nog wat mooie jaren voor zich. Hij is dol op een lekker maaltje en er zit dan ook wat meer vlees op zijn botten dan toen hij binnen werd gebracht. Het blijft een klein ventje, maar aankomen mag hij zeker nog wel! Omdat Bones op straat is gevonden, kunnen we heel weinig zeggen over zijn omgang met andere katten, honden en kinderen. Hij is op dit moment wat verlegen en verstopt zich het liefst, totdat hij er aan herinnerd wordt dat aaien echt wel heel erg fijn is. Dan kan hij ook spinnen als de beste!

Bones heeft de tijd nodig om (opnieuw) aan mensen te wennen. In een rustige omgeving, zonder al te veel veranderingen verwachten we echter dat hij snel uit zijn schulp zal kruipen. Dan komt het wel heel goed van pas dat hij dol is op eten en nog lekker aan mag komen. De liefde van de man gaat tenslotte door de maag!

Geef jij Bones een kans?

Mede mogelijk gemaakt door...