Een asiel is echt helemaal niet leuk!
De knappe Jojo heeft het heel zwaar met haar verblijf in onze opvang. Ze ziet te veel gezichten voorbij komen, er zijn veel te veel geluiden en al die andere katten hoeven van haar ook niet zo nodig. Jojo wil rust om zich heen en alle aandacht voor zichzelf!

Want wat een knuffelkont is het! Met haar grote ogen kijkt ze je argwanend aan, maar als je hand haar hoofd raakt, duwt ze zich er tegenaan en wil ze niets liever dan geknuffeld worden. Jojo is als zwerver bij ons terecht gekomen, maar het leven als zwerfkat is niet voor haar weggelegd. Ze is erg angstig naar nieuwe omgevingen en situaties en maakt zich dan het liefst zo klein mogelijk. Het kan maar zo zijn dat Jojo nooit geleerd heeft voor zichzelf te zorgen, zeker gezien wij vermoeden dat er toch wel een raskat in haar schuilt.

Voor Jojo zoeken we een rustig thuis zonder drukte. Aan kinderen kan ze vast wennen, als ze maar rustig zijn. Hetzelfde geldt voor andere katten. Dikke vrienden zullen ze niet worden, maar Jojo accepteert een niet opdringerige kat om zich heen prima. Samenleven met een hond willen we haar eigenlijk niet aan doen. We betwijfelen of Jojo naar buiten wil, waarschijnlijk zal ze dan niet verder gaan dan de tuin. Al zien we haar er ook wel voor aan languit in de zon te willen liggen!

Kun jij door de schulp van Jojo heen prikken en haar hart laten smelten?

Mede mogelijk gemaakt door...