Hope

Hope is een ontzettend lieve, knuffelige dame met soms toch een pittig karakter. Leer je haar grenzen goed kennen, dan is het een onwijs leuke dame. Eigenlijk is het bij haar ook een kwestie van niet te veel van haar verwachten en niks forceren. Hope is 4 jaar oud.

Zij is bij ons binnengekomen als een drachtige poes. Al snel is zij verhuist naar een pleeggezin om voor haar kittens te zorgen. Helaas werd zij zo beschermend over de kleintjes dat ze alles en iedereen op afstand hield door erna te slaan en te bijten. Daarom is zij eerder dan gepland bij ons teruggekomen. Nu is het de hoogste tijd dat ze gaat verhuizen.

Hope deelt momenteel een verblijf samen met een aantal andere katten. Met de ene kat kan ze het beter vinden dan met de andere. We merken wel dat ze een voorkeur heeft voor katers die ook duidelijk zijn in wat ze wel en niet willen. Dan loopt ze het liefst de hele dag met hen te knuffelen. Hierin kan ze wel kieskeurig zijn. Dus het is een risico om haar bij een andere kat te plaatsen.

Hoe Hope op honden reageert is niet bekend, maar ook hiervoor geldt de hond hoeft niet alles van haar te accepteren. Wij weten niet hoe zij op kinderen reageert. Al denken wij wel dat ze overweg kan met oudere kinderen. Waarschijnlijk wil ze op den duur wel weer naar buiten.

Kortom, durf jij de de grenzen van Hope te leren? En deins jij niet terug van een tik over je vingers dan ben jij misschien wel de match die Hope zoekt. Wil jij kennis met haar komen maken? Neem dan eens contact met ons op.