Hero en Trippel

Deze Bonairiaanse broer en zus hebben 4 jaar lang een heerlijk leven bij ons gehad op het mooie Caribische eiland. We hebben ze als pup gekregen en daar hebben ze huis, haard en gezin goed bewaakt. Ze hadden bij ons een grote tuin en sliepen buiten in een overdekt hok. Wij zijn nu een half jaar terug in Nederland en zijn het ook hier gewend om buiten te zijn. Helaas hebben we geen nieuw huis kunnen vinden waarbij we voldoende ruimte hebben voor de honden en daarom zijn we nu op zoek naar een nieuw huis voor ze.

Wij gunnen ze een plek waar ze kunnen waken over zowel mens als dier en de bewegingsruimte hebben om samen te dollen. Ze zijn met een kat en kinderen om hun heen opgegroeid. Zoals gezegd, het zijn echte buiten honden dus een lekker slaapplekje in een schuur of garage is voldoende als ze overdag ook lekker kunnen rondscharrelen op het erf.

Ze zijn bekend met de basiscommando’s, ze hebben een paspoort, zijn gevaccineerd (ook Rabiës) gesteriliseerd/ gecastreerd en gechipt. De honden hebben een eigen hok, een stuk hekwerk, en een groot aantal meters aan stroomdraad om hun erf af te bakenen. Indien gewenst kan dit kosteloos meegegeven worden aan een nieuw baasje.

Met pijn in het hart nemen wij deze beslissing maar met onze huidige woonsituatie kunnen wij ze niet bieden wat ze wel verdienen. Het gaat ons erom dat de honden een fijn plekje krijgen met de nodige bewegingsruimte! Ook staan wij eventueel open voor een tussenoplossing van minimaal een jaar!

Voor contact over Hero en Trippel kan je mailen naar Jeroen@bonaireblond.com