Hanka en Lola (GERESERVEERD)

Kijk nou toch wat een heerlijk stel dit is! Begrijpelijk natuurlijk dat we Hanka en Lola gezamenlijk een thuis gunnen. Nu zouden ze ook prima apart van elkaar geplaatst kunnen worden, maar dan wel bij een andere hond. Ze zijn het gewend met andere honden in een groep samen te zijn, dus we verwachten weinig problemen tijdens een eerste kennismaking op onze vestiging.

Hanka is de grijze dame van ongeveer 5 jaar oud, de bruine Lola is met haar 14 jaar een stuk ouder! Beide dames zijn gesteriliseerd en door de dierenarts helemaal gezond verklaard! Wat wel iets is om in het achterhoofd te houden voor de toekomst, is dat husky’s over het algemeen bekend zijn met nierproblemen. Dit zou iets zijn om met de eigen dierenarts te overleggen wat handig is qua controle.

Of de meisjes met katten kunnen samenleven durven we niet te zeggen. Heel eerlijk vinden we dat een beetje spannend gezien het ras. Met wat oudere kinderen zouden ze prima hun huis kunnen delen, jonge kinderen zijn geen optie. Beide dames hebben soms de neiging hun bek te gebruiken wanneer er iets gebeurt wat hen niet zint. Het zijn absoluut geen kwade honden, maar dit is hun manier om een grens aan te geven.

Wandelen en spelen vinden beide dames heerlijk en met name Lola kan helemaal in haar eentje compleet op gaan in een spel. Bedenk goed dat husky’s de nodige vachtverzorging nodig hebben waarvoor frequent bezoek aan een trimmer noodzakelijk kan zijn. We hebben geen idee of ze dat gewend zijn. Ook zijn husky’s erg vocale honden, dus het zal gedaan zijn met de rust wanneer deze dames hun thuis bij jou vinden.

Neem even contact met ons op voor verdere informatie, of om een kennismaking in te plannen!