Hagar (17-4 GEADOPTEERD)

Een oude bekende, onze Hagar! Na zijn heugelijke adoptie in augustus vorig jaar, zag Hagar zijn kans schoon en ontsnapte. Na maanden hoorden wij dat hij een ander kosthuis had gevonden, maar zijn nieuwe huisgenootjes stonden hem niet met open pootjes op te wachten. Eerder met scherpe pootjes! In overleg hebben we afgesproken dat wij gewoon weer opnieuw op zoek gaan naar een plekje voor Hagar.

Direct na zijn terugkeer bij ons zagen we weer dezelfde Hagar die we kende: verlegen, maar een dikke knuffelkont! Alles wat nieuw en onverwacht is, is spannend voor Hagar. Hij ontspant pas als hij je vertrouwt en dan wordt je overladen met kopjes. Daarom plaatsen we Hagar ook niet bij kinderen of honden, dit is te intens voor hem. We willen natuurlijk niet dat hij opnieuw besluit een ander huis te zoeken!

Hoe Hagar op andere katten reageert kunnen we moeilijk inschatten. Als ze niet aardig tegen hem doen, is hij vooral onder de indruk. Is het een kat die gezelschap wil, zou het ook kunnen dat hij er van onder de indruk is, maar het zou hem ook maar zo kunnen helpen!

Houd er rekening mee, dat Hagar het tijdens een kennismaking laat afweten. Hij kent je niet, dus ben je automatisch spannend en zal hij zich waarschijnlijk verstoppen. Om die reden hebben we dan ook gefilmd wat een enorme knuffelkont het is! Die wil je toch niets liever dan in huis nemen? We horen graag wanneer je kennis kunt komen maken!