Gaby (GERESERVEERD)

Maak kennis met onze enthousiaste boxer Gaby. Zij is dol op knuffelen, spelen, autorijden en wandelen. Zij komt vaak even tegen jou aanspringen om je aandacht te vragen. Geef jij haar even de aandacht die ze vraagt dan laat ze je daarna ook wel weer met rust.

Gaby is samen met een Duitse dog  binnengekomen. Ze zijn samen gevonden en er heeft zich geen eigenaar meer gemeld voor de duo. Wij hebben de Duitse dog de naam Loki gegeven. Ondanks dat ze erg aan elkaar gehecht zijn, kunnen ze het ook vaak genoeg niet goed met elkaar vinden. Om te voorkomen dat dit een keer mis gaat. Hebben wij ervoor gekozen om ze toch apart van elkaar te plaatsen. Dit heeft waarschijnlijk met hun verschillende karakters te maken.

Ondanks dat wij niet veel over haar verleden weten, weten wij wel dat zij goed is opgevoed. Zo kent zij de basiscommando’s en luistert ze goed. Ook loopt zij netjes en rustig mee aan de lijn. Tijdens het wandelen reageert zij niet op verkeer. Over het algemeen reageert zij wel vriendelijk en blij op vreemden.

Zij heeft eigenlijk nog geen kennis gemaakt met een andere hond dan Loki. Wij verwachten wel dat zij met andere honden kan omgaan. Zolang deze maar een rustig karakter heeft hij prima vind om lomp te spelen. Hoe zij op katten reageert is niet bekend. Wij verwachten wel dat ze met katten overweg kan mits de kat honden gewend is. Gezien haar lompe gedrag plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen. Zij kan naar verwachting wel bij oudere kinderen geplaatst worden.

Kortom, voor Gaby zoeken wij een eigenaar die bij voorkeur ervaring heeft met het ras. En actief met haar aan de slag wil gaan. Ben jij al verliefd op deze blije boxer? Neem dan contact met ons op!