Fifi, Flower, Flame, Funny en Fibie

5 prachtige kittens die het vertrouwen in de mens nog niet helemaal gevonden hebben. Ze verblijven op het moment in een pleeggezin voor socialisatie.

Fifi, vrouwelijk.

Fifi is nog bang voor mensen. Als je de hand naar haar uitsteekt zal ze blazen en een paar stappen achteruit doen. Maar als je rustig blijft zitten of met een muis aan een stokje met haar speelt komt ze los als een echte, speelse kitten. Komt ze echter te dichtbij, kom jij te dichtbij of beweeg je plotseling, dan schrikt ze en stapt ze achteruit. Met geduld en aandacht moet dit helemaal goed komen. Voor haar socialisatie is vertrouwen is het beter dat ze met een broertje of zusje geadopteerd wordt, zodat ze iemand heeft om op te leunen en mee te spelen.

Flower, mannelijk.

Flower is een gezellig katertje dat zich de knuffels goed laat welgevallen. Nieuwsgierig is hij ook. Hij is de eerste die wel eens wil zien wat er achter de deur allemaal te beleven is. En rol je met een balletje, dan duikt hij er boven op. Hij heeft een heel klein wit vlekje op de borst en eentje op de buik.

Flame, mannelijk.

Kom je binnen en zeg je ‘hallo’ tegen hem dan draait hij zich dadelijk op de rug zodat je zijn buikje kunt aaien. Het is een echte knuffelkont. Even aaien en hij spint als de motor van een binnenvaartschip! Spelen doet hij ook graag, het liefst met een muisje aan een stokje zodat hij niet hard hoeft te rennen maar zich wel lekker kan uitleven.

Funny, vrouwelijk.

Deze dame is nog een beetje schrikachtig bij plotselinge bewegingen. Maar als je rustig gaat zitten komt ze graag bij je om geaaid te worden en te spelen. Met wat geduld en aandacht komt dat helemaal goed. En zie die witte teentjes!

Fibie, vrouwelijk.

Het is net Marie Antoinette met het witte schoonheidsvlekje bij haar neus. Ze is nog een beetje schrikachtig bij plotselinge bewegingen, maar komt bij je als je rustig gaat zitten. Dan wil ze graag geaaid worden of even spelen met een balletje. Maar als ze er zat van is dan is ze er zat van. Dan gaat ze op een afstandje naar je zitten kijken. Een dame met een eigen willetje!

Fibi (vrl)
Fifi (vrl)
Flame (mnl)
Funny (vrl)
Flower (mnl)