Evi

Met haar 16 jaar is Evi niet de jongste meer, maar dat houdt haar zeker niet tegen. Zoals de meeste oudere katjes houdt ook deze oude dame van lekker veel dutjes en rustig aan doen. Maar ook is ze nog redelijk actief voor haar leeftijd. Zo kan ze best een keer met haar pootjes slaan als we haar dekentjes verschonen. Dit is om aandacht, soms speelsheid , maar soms ook gewoon omdat ze er even geen zin in heeft en lekker door wil dutten.

Evi kan dus een beetje wispelturig zijn. Ze geeft graag kopjes en wil geknuffeld worden, maar als ze daar mee klaar is geeft ze dit dus ook aan. Een echte eigenwijze oude oma dus.

Ze houdt niet van andere katjes en zou dus graag alleen met haar baasje(s) willen zijn. Kinderen en honden zouden voor haar ook geen goede match zijn. Het liefst gewoon een rustig huishouden met 1 of 2 personen. Aangezien ze wat op leeftijd is, is het belangrijk dat nieuwe baasjes haar gezondheid goed in de gaten blijven houden. Ze heeft momenteel geen medicatie of speciaal voer, maar dit kan met leeftijd natuurlijk wel komen. Wel is ze iets kieskeurig met eten en moet er goed opgelet worden dat ze goed eet. Vleesjes vindt ze heerlijk om te krijgen, maar uiteraard moet ze haar brokjes ook goed eten.

Heeft u een huisje voor onze oude dame Evi? neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking!