Dudley

Er moet al heel wat gebeurd zijn in het 6-jarig bestaan van Dudley. Hij vertelt het ons herhaaldelijk, maar behalve de wond in zijn hals hebben we geen bewijzen van zijn sterke verhalen. Wel denken we dat hij zijn wilde haren liever kwijt wil, want bij ons geeft hij de voorkeur aan luieren en knuffelen.

Dudley is gevonden met een gapend gat in zijn hals. Waarschijnlijk heeft hij gevochten, is er een abces ontstaat wat uiteindelijk geknapt is. Het is bijna dicht en wanneer straks het haar weer gegroeid is, zie je er niets meer van! Dudley laat zich er nu al niet meer door tegenhouden en wil maar al te graag verhuizen naar zijn eigen stek.

We gaan er vanuit dat hij straks weer lekker een rondje buiten wil kunnen lopen, maar het zou ons stiekem ook niet verbazen als hij liever lui dan moe is. Zeker weten doen we dat dan ook niet en het als binnenkat plaatsen van Dudley zou een risico kunnen zijn. Op dit moment lijkt hij alles gelaten over zich heen te laten komen, wat doet vermoeden dat hij prima kan wennen aan kinderen en andere dieren in huis. Helemaal zeker weten doen we dat natuurlijk niet!

Tijdens zijn gezondheidscheck is er bij hem een hartruis gehoord, waar hij op dit moment geen last van heeft. Dit kan zijn leven lang zo blijven, het kan ook zijn dat hij op latere leeftijd medicijnen nodig gaat hebben. We weten zeker dat als je eenmaal kennis hebt gemaakt met Dudley, je dit met liefde voor hem over hebt!

Laat jij je verleiden door onze Dudley?