Dorian Gereserveerd

Wij mogen natuurlijk geen favorieten kiezen, want we houden van al onze asieldiertjes. Maar Dorian heeft bij ons allemaal toch wel een speciaal plekje. Toen hij binnen kwam zaten zijn ogen potdicht en na onderzoek bij de dierenarts bleken zijn oogleden naar binnen gegroeid te zijn. Dit is inmiddels operatief verholpen, maar zijn blik zal altijd een beetje anders zijn.

Dorian is een echte knuffelkont, van ongeveer 5 jaar oud. Hij geeft keiharde kopjes, het liefst tegen jouw kopje. En als je geluk hebt, krijg je er een liefdesbeet in je kin bij! Er zit geen kwaad in hem, zelfs met het zalven van zijn ogen deed hij niets anders dan zich uit je greep wurmen. We denken dat hij zijn huis dus prima kan delen met kinderen.

Hoe Dorian op andere katten of honden reageert vinden we nog lastig inschatten. We zien hem er ook zomaar voor aan om alle aandacht enkel op zichzelf te willen hebben. Een blokje om buiten zal hij vast willen doen, hem op een appartement binnenhouden is geen optie. Laat jij je ook om Dorian zijn pootje winden?