Dori

Ondanks dat de foto’s iets anders zeggen zal het je verbazen hoe oud deze dame is. Deze dame is pas zeven maanden oud. Ze is gewoon te zwaar voor haar leeftijd. Om te voorkomen dat ze op jonge leeftijd gezondheidsproblemen krijgt zal moeten afvallen.

Gelukkig heeft ze zelf weinig last van haar overgewicht. Ze is net als de meeste katten van haar leeftijd erg speels en rent het liefst de hele ruimte rond achter een balletje aan. Ook vliegt ze met gemak de krabpaal op en neer. Afgezien van haar speelkwartier is het eigenlijk best een luie dame. Het liefst blijft ze dan ook gewoon in haar mandje liggen als ze iets lekkers krijgt. Of als wij haar aandacht geven. Waar ze overigens dol op is. Ze weet soms niet hoe gek ze hiervoor doen moet.

Tijdens het loslopen merken wij dat ze soms wisselend op andere katten reageert. Waarschijnlijk zal ze met een rustige kat wel samen kunnen leven. Verder weten wij niet hoe ze op honden of kinderen reageert. Maar neem vooral de kinderen mee naar de kennismaking. Wij vinden het bij haar lastig in te schatten of ze op den duur weer naar buiten wil. Het is dus een risico om haar als binnenkat te houden.

Kortom ben jij bereid om samen met Dori aan de slag te gaan met haar gewicht? En wil jij deze dame graag ontmoeten? Dan plannen we graag een kennismaking voor je in!