Donder

Tja wat zullen wij nu eens gaan vertellen over jou verleden voordat mensen jou uit medelijden willen adopteren. Omdat te voorkomen zullen wij subtiel iets vertellen over zijn verleden.

Net als vele katten is ook Donder gevonden als zwerver. Hij is vermoedelijk al geruime tijd aan het zwerven geweest. Bij binnenkomst was hij behoorlijk bang. Gelukkig was hij wel gechipt en goed geregistreerd, maar door een verandering in hun situatie kon Donder niet meer terug naar huis.

Doordat hij geruime tijd heeft gezworven is hij het vertrouwen in de mens een beetje kwijt geraakt. Hij is naar ons toe dan ook nog erg aftastend. Gelukkig gaat bij hem liefde door maag en is hij dol op lekkers. Dit neemt hij inmiddels prima van ons aan. Dan mogen wij hem ook even aaien. Beetje bij beetje kunnen wij het vertrouwen met hem verder opbouwen. Het zal ook bij zijn nieuwe baasje tijd gaan kosten om zijn vertrouwen te winnen.

Van Donder weten wij dat hij met een andere kat heeft samengeleefd. Ook bij ons deelt hij een verblijf met andere katten. Deze accepteert hij ook prima. Waarschijnlijk vindt hij het op den duur wel weer fijn om naar buiten te gaan. Hoe hij op honden en kinderen reageert is niet bekend. Daar zullen wij hem niet bij plaatsen. Gewoonweg omdat het hem niet gaat helpen het vertrouwen in de mens terug te winnen.

Kortom, durf jij Donder een kans te geven om opnieuw het vertrouwen in de mens terug te winnen? Dan plannen wij graag een kennismaking voor je in.