Diewertje

Zeg nou zelf, is dit geen mooie dame? Zo nieuwsgierig en verlegen ze kijkt.

Zij is samen met haar drie kleintjes bij ons binnengekomen. Twee van hun hebben inmiddels al hun nieuwe thuis gevonden. Voor haar is nu ook de hoogste tijd om te verhuizen. Wij hebben haar leren kennen als een dame die alles erg spannend vind. Ze blaast dan weleens als ze het er niet helemaal mee eens is. Maar verder dan blazen gaat ze niet. Zoals dat bij de meeste verlegen katten gaat, gaat liefde door de maag. Dat is bij haar niet anders. Ze blijft het spannend vinden om geaaid te worden. We merken dat als ze je beter kent het blazen minder wordt en ze laat zich dan sneller aaien. Deze dame is pas drie jaar oud. Ze heeft dus nog genoeg tijd om zich verder te ontwikkelen.

Inmiddels deelt ze haar verblijf met een aantal andere katten. Ze vind het helemaal nog wel erg spannend in haar nieuwe verblijf. Wij vinden haar dan ook meestal buiten. Zo heeft ze toch rust die ze graag hebben wil. Daarom lijkt het ons geen goed plan om haar bij honden of kinderen te plaatsen.

Kortom, durf jij Diewertje bij jou thuis een kans te geven om zich thuis te voelen? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking!