Chauffeur dierenambulance (m/v)

Zoals wel bekend heeft Dierentehuis Ter Marse als belangrijkste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied. In het Dierentehuis werken hiervoor 6 beroepskrachten dagelijks aan de goede opvang en verzorging van alle aanwezige dieren. Dit doen zij samen met ongeveer 25 betrokken vrijwilligers.

Het werkgebied van ons Dierentehuis beslaat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn, Midden-Groningen en Westerwolde. In dit gebied hebben we een eigen ambulancedienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat voor het ophalen en vervoeren van zowel huisdieren, inheemse en, in zeldzame gevallen, ook uitheemse diersoorten. 

Om deze variĆ«teit in dit grote werkgebied te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste ambulance chauffeurs.

Ben jij een teamspeler? Ben jij flexibel? Ben jij overdag, maar ook in de nacht beschikbaar? Ben jij in het bezit van een rijbewijs B? En vooral; wil je graag dieren in nood helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een collegiale en prettige werksfeer. Als ambulance chauffeur lever je direct een bijdrage aan het welzijn van de dieren. Heb je interesse? Stuur dan voor 1-8-2020 een beknopte sollicitatie inclusief motivatie naar: ambustadskanaalfrojaheidi@gmail.com

Let op! Dit betreft een vrijwillige functie.