U kunt in contact komen met de Dierenambulance via Dierentehuis Ter Marse, 0599-614905

Heeft u buiten openingstijden de dierenambulance nodig? Bel 0900-0245. Wij helpen U zo spoedig mogelijk. Wat doet de Dierenambulance van Dierentehuis Ter Marse?

Onze dierenambulance haalt voornamelijk dieren op die hun huis kwijt zijn geraakt, of erger, op straat zijn gezet

Ook rijdt men voor aangereden huisdieren, waarvan de eigenaar niet bekend is, of juist wel, maar geen eigen vervoer hebben, dit gebeurt tegen een vergoeding van de gemaakte kosten.

Vervoerskosten dierenambulances

0-10 km € 15,-
10-20 km € 20,-
20-30 km € 25,-
30-40 km € 30,-
40-50 km € 35,-

Zwerfdieren worden gehaald uit de gemeenten:

Stadskanaal
Borger- Odoorn
Vlagtwedde
Hoogezand-Sappemeer

Als u nog vragen heeft, kunt u bij Dierentehuis Ter Marse terecht van maandag t/m vrijdag van 13:30 tot 16:30, en zaterdags van 11.00 tot 16.00 uur. Let op: donderdagmiddag gesloten.

Onze dierenambulance wordt bemand door vrijwilligers, deze mensen maken het mogelijk om u en ons deze service te bieden, vandaar dat wij ook heel blij zijn dat er nog mensen zijn die zich willen inzetten voor een dergelijk belangrijke en goede zaak

In verband met het financiële gedeelte van de dierenambulance is het voor ons onmogelijk om voor alle dieren te rijden, dit niet wegens onwil, maar wegens onmacht.

Vandaar dat wij uw hulp hard nodig hebben, zodat onze dierenambulance in de toekomst ook echt kan functioneren als dierenambulance, voor alle dieren.

                                                           
                                                                   

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...