Denzo

Wegens omstandigheden ben ik op zoek naar een ander baasje voor mijn toppertje Denzo. Het is een kruising Hollandse x Mechelse herder, geboren mrt 2021, reu van nu ongeveer 41 kg. Deze grote lieve jongen verdient mee als wat ik hem nu kan bieden.

Het is een drukke jongen die houdt van spelen, knuffelen, rennen, water en blij om mensen te zien. Door zijn enthousiasme kan hij soms nog onhandig zijn. Andere honden vindt hij ook altijd leuk. Als ze gaan snauwen, gaat hij wel weg. Poezen is wel een dingetje,  er achteraan gaan is wel heel erg leuk, dan heeft hij ook even bananen in zijn oren.

De basis commando’s kent hij goed. Het is wel een hond die bij te veel prikkels te hoog in energie kan komen en dan is hij moeilijk te bereiken.

Ik zoek een plek waar hij veel beweging kan krijgen, liefst een speelmaatjes krijgt waar hij ook weer van kan leren. Doordat hij hoog in energie kan komen waarschijnlijk niet geschikt voor KNPV.  Ik zoek een baasje die hem zijn beweging en aandacht kan geven die hij verdient. Hij is een schat van een hond die het beste verdiend.

Wie kan hem zijn droomplek bieden?

Met vriendelijke groet, 

Laricha Drenth

laricha@gmail.com

06-40644339