Dakota

Over puppy-ogen gesproken. Die heeft onze Dakota zeker! Wij vinden hem in ieder geval een enorme knapperd! Maar deze knapperd is ook nog eens enorm trouw en leergierig. Dakota is bijna 7 jaar oud.

Dakota is bij ons binnengekomen nadat zijn eigenaar is overleden. Helaas leefde hij samen met zijn baasje best wel geïsoleerd. Zo werd er weinig met hem gelopen en kwam hij vooral alleen in de tuin en in huis. Ook visite kwam niet vaak over de vloer, waardoor hij in het begin nog erg wisselvallig kon reageren. Vandaar dat hij bepaalde dingen ook nog wel erg spannend vindt.

We hebben hem hier zien uitgroeien tot sociale hond die graag van ons wil leren. Ook houdt hij enorm van spelen met de bal. Wel vindt hij het nog erg moeilijk om na een wandeling terug te gaan in zijn kennel. Daarom zoeken we een baasje die graag met hem aan de slag gaat. En het niet erg vindt dat Dakota veel tijd nodig heeft.

Voor hem zijn we dus opzoek naar een stabiel huis, geen kinderen onder de 12 jaar oud. En geen andere huisdieren. Eventueel zou hij met een stabiele teef kunnen, maar dit moeten we tijdens meerdere kennismakingen rustig opbouwen.

Heeft u het geschikte huisje voor Dakota? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!