Cooper

Voor wie op zoek is naar een bijzonder kater met een geheel eigen wil, is Cooper de perfecte match! Deze jongen vond het helemaal niks dat hij naar onze opvang werd gebracht, maar na een paar dagen besloot hij ons toch wel ok te vinden en kregen we voorzichtig wat kopjes van hem. Toch sluimert er altijd nog wat onzekerheid in Cooper en dan kan hij fiks van zich af slaan.

Wat de achtergrond is van Cooper laat zich raden, maar vanwege zijn soms onvoorspelbare uitspattingen zullen we hem niet bij kinderen plaatsen. Het is een nog relatief jonge kat, die het heerlijk vindt om te spelen. Met name hengeltjes waarmee zijn jachtinstinct goed wordt aangewakkerd vindt hij geweldig. De verwachting is echter ook dat hij dit in zou kunnen zetten naar eventuele andere huisdieren, dus plaatsen we hem als kat alleen.

Cooper moet zeker weer de ruimte krijgen op den duur naar buiten te gaan, maar laat hem eerst goed aan huis wennen! Iedere verandering is ontzettend spannend voor hem en dan kruipt hij ook weer in zijn schulp. Geef hem tijd aan de nieuwe situatie te wennen en je haalt een gezellig komische kater in huis. Heb jij een plek voor Coop?