Cita

Je kunt je voorstellen dat we in een asiel soms de meest uiteenlopende verhalen meemaken. Het verhaal van Cita is er weer eentje voor de boekjes! Het begon al toen de dierenambulance haar kwam ophalen, hier was ze niet bepaald van gediend. Het eerste wat daarna wordt gedaan is het uitlezen van de chip en die bleek ze te hebben. Het contact met de eigenaren was de grootste verrassing: Cita was als kitten al verdwenen! Het gezin was inmiddels uitgebreid met kinderen die de kat überhaupt nooit gekend hadden. Omdat de ervaring tussen de chauffeur van de dierenambulance en Cita niet over rozen ging, werd het besluit genomen dat wij voor haar op zoek mogen naar een nieuw thuis. Bij deze!

Deze prachtige dame is tussen de 8 en 9 jaar oud en een echt rooie donderstraal. Zint het haar niet, weet ze heel goed hoe ze haar nagels moet gebruiken. En mevrouw heeft een behoorlijk eigen wil, dus het advies is dan ook haar lekker haar gang te laten gaan. Dit betekent absoluut niet dat het geen aanhankelijke kat is! Cita is dol op aandacht en de hele wereld kan kopjes krijgen van haar. Of ze net zo sociaal is naar andere dieren kunnen we (nog) niet zeggen, ze heeft haar kamer voor zich alleen. Bij kinderen plaatsen we haar niet door haar felle karakter.

Cita wil graag de mogelijkheid hebben lekker naar buiten te kunnen, maar hier ervaren we dat ze lekker naar je toekomt als je haar roept. Uiteraard is een periode van gewenning binnen altijd nodig! Staat een dergelijk pittig karakter je wel aan? Bel ons voor een kennismaking!