Chess

Chess is een vrolijke typische witte (stokhaar) herder  van bijna 5 jaar.

Ze is gesteriliseerd.

Wegens gezondheidsredenen moeten wij helaas voor haar een ander plekje zoeken .

Chess kan héél goed met kinderen,bij voorkeur wel iets grotere kinderen, aangezien Chess wel eens een beetje onbehouwen is .

Chess kan ook goed met andere honden. Wel is het zo dat als ze eenmaal aangelijnd is , dat ze uitvalt naar vreemde honden . Echter is dat bij haar eerder angst ipv aggressief gedrag. Ze zal nooit met een andere hond vechten.

Chess kan ook goed in een auto, mits ze dan meteen gaat liggen. Gaat ze om zich heen zitten kijken,dan wordt ze wel misselijk.

Chess heeft verlatingsangst. Aangezien er altijd iemand thuis was,was dit geen probleem,echter nu we wegens gezondheidsredenen wel eens weg moeten,is dit wel een probleem geworden.

Chess plaatsen we liever niet bij katten. Wij vinden Chess overmatig en ongezond gefixeerd op katten en raden het om die reden ook af .

Chess kent basiscommandos, kan goed aan de riem ook al neigt ze naar trekken.

Ze zwemt graag, gooien met hout vind ze geweldig . Balletjes vind ze niet veel aan en is dan héél snel weer door wat anders afgeleid.

Ze slaapt graag in de bench, dat is haar veilige omgeving, ze is niet allergisch voor iets en ze krijgt hier alleen droogvoer.Met vriendelijke groet, Irene Links
sentinel1969@gmail.com