Charlie.

Over Charlie.

Charlie is een poes van 9 jaar, november wordt ze 10. Aanhankelijk, praten en knuffelen wil ze heel graag. Met andere honden en katten gaat moeizaam, misschien met de ruimte dat het goed gaat. Ze is als kitten gechipt en heeft haar inentingen gehad, daarna niks meer. Wij hebben haar op 7 april 2023 opgehaald van haar vorige eigenaren die haar als kitten hadden gekocht. Door de verhuizing was zij niet meer gelukkig en kwam ze bij ons terecht.

De eerste weken bij ons in huis waren goed, 25 mei hadden wij een kitten erbij. Hier moest ze aan wennen maar met gepaste afstand kon ze hem accepteren en kwam ze weer op schoot.

Tot dat ze bij de buren verbleef, hier had ze een nieuw huisje gevonden. Dit ging enkele weken goed tot dat de klik met de buren hun kat niet meer goed kwam te zitten. Charlie kwam weer bij ons, al gauw merkte wij dat ze niet gelukkig meer was. Ze slaapt wel bij ons in de nacht boven op de kledingkast, maar zodra het daglicht komt is ze de hele dag buiten. Als we haar binnen hebben/willen dan wordt ze chagrijnig en gaat direct weer naar buiten.

Wij hebben het idee door de verhuizing naar ons en de verhuizing naar buren en weer terug naar ons dat het mis is gegaan. Door meerder pogingen met blikvoer en snoepjes lukt het ons niet om Charlie weer gelukkig te zien.

Hierdoor moeten wij afscheid van Charlie nemen, willen voor haar een huisje waar ze wel gelukkig kan zijn.
Groetjes,
Annemiek Smid

e-meil: smidannemiek@gmail.com