Buck (8-1 GEADOPTEERD!)

Eigenlijk hadden we nooit verwacht Buck op onze website te hoeven zetten, want meerdere mensen dachten dat Buck wel eens hun kat zou kunnen zijn. Wanneer bij een bezoek bleek dat het niet om de eigen kat ging, gooide Buck zijn charme in de strijd om er voor te zorgen dat hij wel de nieuwe kat zou worden. Helaas bleek bij een plaatsing dat Buck een zeer strenge eis heeft ten aanzien van zijn nieuwe onderkomen: hij wil dit onder geen voorwaarde delen met andere katten!

Op straat gevonden terwijl hij zich tegoed deed aan kippenvoer en broccoli vermoeden we dat Buck niet zo goed voor zichzelf kon zorgen in de grote boze buitenwereld. En of het door zijn gastronomische voorkeuren komt kunnen we niet zeggen, maar Buck heeft behoorlijk gevoelige darmen. Uiteraard kan dit ook te maken hebben met zijn verblijf in het asiel, want hoe goed hij het hier ook heeft, stress blijft een factor.

Door de dierenarts is Buck op ongeveer 4 jaar oud geschat, veel jonger dan we in eerste instantie dachten. Maar eenmaal aangesterkt met normaal eten en de ruimte om zijn lange poten te strekken laat Buck ons zien dat de dierenarts zo gek nog niet is! Kronkelend om de krabpaal probeert hij balletjes en ander klein speelgoed in zijn klauwen te vangen. Pas daarbij wel op, Buck schroomt ook niet om je vingers voor prooi aan te zien! Dit is een reden om Buck niet bij kleine kinderen te plaatsen.

Zoals gezegd, ook een plaatsing bij katten is uit den boze en gezien Buck zijn reactie op stress door andere dieren (klauwen uit en vluchten!) zullen we hem ook niet plaatsen bij honden. Maar als we heel eerlijk zijn heb je ook zeker genoeg aan Buck alleen. Hij trekt gelijk alle aandacht naar zich toe als je binnenkomt en komt het liefst zo dicht mogelijk bij je. Heeft hij zijn rust gevonden, komt hij ook met liefde op schoot liggen. Met zijn gekke overbeet-bekkie geeft hij dan het liefst kusjes tegen je neus.

Buck is een geweldig lieve kat die het rijk voor zich alleen wil hebben. Kan dat bij jou, bel ons dan even om een kennismaking te plannen!