Brobbel (3-4 GEADOPTEERD!)

Het heeft Brobbel allemaal niet meegezeten. Thuis voel je je al niet zo lekker en dan kom je ook nog in een asiel terecht! Helaas overleed zijn baasje en zijn wij daarom op zoek naar een nieuw thuis, maar we moesten Brobbel er eerst weer bovenop helpen. Hiervoor hebben we hem in eerste instantie ook moeten scheiden van zijn huisgenootjes, maar gelukkig is hij weer met Vosje herenigd! Ze mogen dus ook samen geplaatst worden ๐Ÿ˜‰

Ook Brobbel is door de dierenarts op zo’n 8 jaar geschat en is net zo weinig gewend als Vosje. Op dit moment is Brobbel wel iets meer benaderbaar, de goedbedoelde hand wordt in ieder geval niet weg geslagen! Brobbel kan er zelfs al intens van genieten als hij op zijn kop en onder zijn kin gekriebeld wordt. Houd er wel rekening mee dat dit met een nieuwe verhuizing opnieuw tijd nodig heeft op te bouwen.

Voor Brobbel zien we geen druk huishouden voor ons, dus een plaatsing bij honden en jonge kinderen is geen optie. Andere katten is hij dus gewend, waaronder zijn voormalig huisgenoot Vosje. Ook voor hem is het onzeker of hij het gewend is naar buiten te gaan, maar we zien hem er niet voor aan. Stiekem is Brobbel eigenlijk liever lui dan moe, dus binnen een warm plekje in de zon heeft zijn voorkeur.

Kun jij Brobbel de rustige plek geven die hij verdient? Laat het ons weten!