Boefie (gereserveerd)

Ongetwijfeld heeft hij al het nodige meegemaakt in zijn korte leven. Deze jongeman is pas 11 maanden oud. Hij is samen met een andere hond bij ons binnengekomen. Nadat hun eigenaar is overleden. Hierdoor weten wij helaas nauwelijks iets over zijn verleden.

Het is wel duidelijk dat hij alle nieuwe dingen spannend vindt. Of dit nu gaat om nieuwe mensen leren kennen, het aanlijnen of het wennen aan nieuwe situaties. Hij gaat gewoon het liefst alles en iedereen uit de weg. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen mag en kan je veel met hem.

Heb je zijn vertrouwen gewonnen dan laat hij een hele andere kant van zich zien. Zo is hij erg blij om je te zien. Hij laat dit zien door je te overladen met kusjes. Het liefst springt hij gelijk bij je op schoot en slikt hij je hele gezicht gelijk schoon. Het liefst blijft hij dan ook de hele dag bij jou in de buurt.

Ook vindt hij het leuk om te wandelen. Hij reageert niet op auto’s. Tenzij ze veel lawaai maken of als het een vrachtauto is. Hij is dan bang voor het harde geluid. Ook vindt hij het moeilijk om scooters of fietsers te negeren. Meestal valt hij naar ze uit.

Wij weten dat hij het erg leuk vindt om met andere honden te spelen. Hoe zijn omgang met katten is, is niet bekend. De verwachting is dat hij er wel mee overweg kan. Hij kan prima bij oudere kinderen geplaatst worden, mits zij honden gewend zijn.

Kortom, heb jij de tijd en het geduld om Boefie zijn vertrouwen te winnen? Dan zal je er een leuke jonge hond voor terug krijgen. Mocht je na het lezen van zijn stukje geïnteresseerd in hem zijn, neem dan even contact met ons op.