Blue (09-08 GEADOPTEERD)

We kunnen wel stellen dat Blue een grote  prachtige kater is om te zien. Ondanks zijn grote en stoere uitkijk is het eigenlijk een grote goedzak.

Blue is bij on binnengekomen omdat er afstand van hem gedaan is. Dit had te maken met zijn zindelijkheid. Hij plaste niet altijd netjes op de kattenbak. Na meerdere uitgebreide onderzoeken is gebleken dat hij gelukkig gezond is. Vermoedelijk heeft het te maken met stress of dat hij niet naar buiten mocht.

Gelukkig heeft Blue bij ons bewezen dat hij gewoon volledig zindelijk is. Verder is het een lieve aanhankelijke kater. Die dol is op aandacht. Daarnaast vindt hij het heerlijk om op een comfortabele plek een dutje te doen. In zijn verblijf tolereert hij andere katten prima zolang ze maar niks van hem

willen. Dan vindt hij het te spannend worden. Hij loopt dan weg om vervolgens een rustig plekje op te zoeken. Als wij dan weer bij hem komen om hem even aandacht te geven. Is alles weer goed. Hij is inmiddels 5 jaar oud.

We verwachten dat hij zijn toekomstige huisje wel kan delen met een andere rustige kat. Voor hem zal het fijner zijn als hij een huisje krijgt zonder honden om jonge kinderen. Deze zorgen voor de natuurlijk nodige drukte. Dit kan weer invloed hebben op zijn zindelijkheid. Ook moet er voor hem de mogelijkheid zijn om naar buiten te gaan.

Kortom ben je al helemaal weg van deze knappe kater en heb jij het rustige huisje wat wij voor hem zoeken? Dan plannen we graag een kennismaking voor je in!