Blacky

Het zal vast geen pretje zijn om tegen je 12e levensjaar als kat in een asiel te belanden. Maar soms is de situatie helaas niet anders en moeten wij ons uiterste best doen een fijn thuis te vinden waar Blacky zijn oude dag kan doorbrengen. De meeste harde eis: wij zullen Blacky niet plaatsen bij honden. Hier is zij door een trauma uit het verleden doodsbang voor.

Blacky heeft eigenlijk altijd buiten doorgebracht, maar is hier de rust zelve. Het liefst ligt zij languit op het meest zachte kleed wat ze kan vinden. En waarvoor staat ze op: knuffels en lekkers! Af en toe zou je toch willen dat je kon ruilen met een kat, al is het maar voor dag. Andere katten zijn voor Blacky geen probleem, over het delen van haar huis met kinderen kunnen we op dit moment geen uitspraken doen. Maar mocht je Blacky toe willen voegen aan je gezin neem de kinderen vooral mee, dan kunnen we kijken hoe de klik is!

Zoals gezegd is Blacky al wat ouder, maar op dit moment gezond. Met oudere katten is daar echter nooit een voorspelling over te maken, dus bij interesse in Blacky bedenk goed dat het om een oudere kat gaat. Dan heeft dit meisje ook nog eens de pech dat ze zwart is, wat voor veel mensen de minst populaire kleur is. Eigenlijk zijn de verwachtingen voor een snelle plaatsing van Blacky niet heel hoog, maar verras ons vooral! Blacky is het meer dan waard!