Bizzey


Mag ik jullie voorstellen aan Bizzey.
Bizzey ging door relatiebreuk verhuizen , maar werd belaagd door de katten die daar woonden. Dus nog een keer bij andere kennissen van haar proberen , ging een tijdje goed, maar ook daar kreeg hij klappen van de oudere kat in huis .
Via een oproepje kwam ie op mijn pad. Ik heb een hele makkelijke oude kat die vaker met katten samen gewoond heeft ,  dus moet kunnen dacht ik . Maar na een paar maand moet ik helaas toegeven dat het hier ook niet gaat . Bizzey zijn kattentaal is niet helemaal in orde . Hij schiet in de stress, gaat staren , jammeren en sissen. En als mijn kat dan heel rustig bij hem probeert weg te lopen, gaat Bizzey achtervolgen . Dus krijgt ie weer klappen nu van mijn kat. En intussen mept  ie terug.
Dit geeft bij mijn kat zoveel stress dat ie hem liever ontloopt.  Dus die wil niet meer door de boerderij schuur . Niet handig .

Wat zoek ik voor Bizzey
Bizzey is een hele lieve kat, zacht van karakter. Houdt van een knuffel of aai over z’n bol. Gaat graag even op de arm mee en geeft dan kopjes . Heel soms even samen op de bank liggen. Maar hij is het liefst in de schuur of buiten. Maar misschien als er geen andere kat in huis is, dat ie dan in huis ook prima vindt. Bij z’n vorig adres kwam hij wel in huis. Hier heel soms een half uurtje , dan loopt ie er weer uit . Slaapt in het stro .
Bizzey is graag buiten , strunend door de weilanden of grote tuin op zoek naar muisjes.
Hij kan uitstekend met m’n honden overweg .
Hij is wel schrikkerig, dus kleine kinderen wordt ie niet zo blij van denk ik .
Bizzey is 4,5 jaar , gecastreerd , gechipt, geënt , ontvlooid en ontwormd .
Pas nog gechecked door de dierenarts en helemaal gezond .
Wie heeft een geschikt plekje voor deze lieverd , waar die zonder stress en zonder soortgenootje mag leven .
Bij interesse of vragen mag je me mailen
Hildaglas@ziggo.nl

Groeten Hilda Glas