Bibber en Hannibal (10-5 GEADOPTEERD!)

Deze twee heren hebben elkaar bij ons leren kennen en zijn inmiddels gek op elkaar! We hopen dan ook dat Bibber en Hannibal samen kunnen verhuizen naar een nieuw thuis! We willen wel direct aangeven dat het belangrijk is hun verhaal even goed door te lezen, want er zijn wat zaken belangrijk om te benoemen bij dit doldwaze duo.

Zo is de 1-jarige Hannibal al een poosje bij ons in het asiel, omdat hij steeds maar zo verkouden bleef. Hij is hier uiteraard tegen behandeld, maar omdat hij nog zo jong was, is het helaas chronisch geworden. Zijn ogen zullen dus altijd een beetje viezige traanstrepen houden en hij zal wat gevoeliger blijven voor kou. Besmettelijk is het gelukkig niet! Daarnaast heeft Hannibal een hartruis, waar hij geen last van heeft of medicatie voor nodig heeft.

Ondanks zijn formaat zou je het niet zeggen, maar ook Bibber is een jaar oud! Dat geeft direct zijn uitdaging weer: het zou kunnen dat Bibber het resultaat is van een liefdesrelatie tussen familieleden. Bibber groeit dus ook niet verder en zal altijd zo klein blijven. Wat dit voor zijn verdere gezondheid voor gevolgen heeft, valt niet in te schatten. Op dit moment oogt en gedraagt hij zich helemaal gezond! Zo zie je dat dit duo bijzonder is, maar niet minder leuk!

Voor hen zijn we op zoek naar een thuis waar ze bij voorkeur lekker binnen kunnen blijven. Een afgesloten tuin of balkon is natuurlijk wel lekker! Aan kinderen kunnen zij prima wennen, daar kan mee gespeeld worden natuurlijk. Hoe ze op honden reageren valt niet te zeggen, andere katten moet geen probleem zijn. Ze kenden elkaar tenslotte ook niet!

Geef jij dit bijzondere stel een bijzonder warm thuis?