Bertje

Deze jongeman heeft een vervelende periode achter de rug. Dit begon afgelopen voorjaar. Hij kwam als zwerver bij ons binnen. Gelukkig heeft zijn baasje zich gemeld en is hij weer naar huis gegaan. Nu is hij opnieuw bij ons gekomen. Zijn baasje kan helaas niet meer voor hem zorgen.

Bertje is een kater van vier  jaar oud. Hij was het altijd gewend om samen met zijn baasje te leven. Hij kwam dan ook regelmatig buiten om een wandeling te maken. Hierdoor vindt hij vreemde mensen ook erg spannend. Ook vindt hij de drukte hier om zich heen helemaal niks. Het zal veel tijd en geduld kosten om zijn vertrouwen te winnen. Het is ons dan ook tot op heden niet gelukt om hem te aaien.

Het lijkt ons niet verstandig om hem bij kinderen te plaatsen. Hier is hij echt te bang en onvoorspelbaar voor. Ook zullen wij hem niet plaatsen bij honden. Wij weten dat hij hier niet mee kan samen leven. Dit geldt ook voor andere katten.

Kortom, heb jij een rustig plekje waar hij alleen mag wonen? En waar hij alle tijd en aandacht krijgt om zich te ontpoppen tot een sociale kat? Dan horen wij graag van jou!