Hoe werkt bemiddeling:

Het beste kunt u een e-mail naar ons sturen met de gegevens van uw huisdier, vermeld daarin de bijzonderheden (naam, reden herplaatsing, gedrag, leeftijd enz.) en wat voor omgeving/baas u voor uw huisdier zoekt. Vermeld ook duidelijk uw telefoonnummer en/of e-mailadres, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen. Uw kat wordt dan voor een maand op onze site gezet en dan verwijderd, tenzij u aangeeft dat u nog geen geschikt baasje heeft gevonden.

Wat zijn de kosten:
Het bemiddelen van katten is kosteloos.

Meer informatie
Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op.
Aleksei is een kruising Oosterskorthaar. Hij is van 31 juli 2017.
Het is een vrolijk ventje die wel veel aandacht vraagt. Het is belangrijk dat hij een huisje krijgt waar hij minstens op een balkon kan zitten (heeft hij nu ook en houd graag de buurt in de gaten), maar het liefst een tuintje natuurlijk.
Hij is gechipt, gecastreerd, ontwormt en heeft z'n entingen gehad. Hij kan met (rustige) honden, poezen misschien ook wel, maar niet met katers overweg.
Hij moet weg ivm samenwonen en een hele erge kattenallergie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 0622365447 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pim en Max zoeken samen een nieuw thuis

Zoe zoekt een nieuw huisje.

Tijger en Misty zoeken apart een huisje.

Lilly zoekt een nieuw baasje.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...