Beaudy

Beaudy is een heel lief mannetje van bijna 12 jaar oud. Hij heeft een rustig karakter en vindt het heerlijk om lekker geaaid te worden.

Beaudy heeft echt alle pech van de wereld. Hij is bij ons binnengebracht via onze dierenarts. Hij plaste namelijk overal in huis en zijn huid was helemaal rood en kapot. Daarop besloot zijn eigenaar dat het genoeg was en bracht hem naar de dierenarts. Gelukkig belde de dierenarts ons, omdat zij vond dat Beaudy echt nog wel een kans verdiende. Uiteraard was hij bij ons meer dan welkom.

Hier bleek hij een voedselallergie te hebben. Met de juiste voeding, af en toe een dierenarts bezoekje en medicatie is dat nu aardig onder controle. Bij ons heeft Beaudy nog nooit op een andere plaatst geplast dan in zijn kattenbak.

Een aantal maanden geleden kwam dan ook een nieuwe baas zich melden. Wat waren we blij voor Beaudy! Tot dat zijn nieuwe baasje belde dat Beaudy weer overal (met name in kleedjes) plast. Dit was geen houdbare situatie voor de nieuwe eigenaar, waarop Beaudy weer bij ons terug kwam.

We denken dat Beaudy van stress misschien op meerdere plaatsen een plasje doet in huis. Of dat hij toch liever 2 kattenbakken heeft. We hebben er geen kant en klare oplossing voor, maar we kunnen wel een aantal proberen.

Er moet toch iets zijn waardoor deze lieverd ook zijn forever home vindt?

Bent u degene die hem deze kans wil geven, in samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!