Bartje

Mogen wij jullie voorstellen aan Bartje. Een Amerikaanse Stafford van ruim drie jaar oud. Vanaf zijn puber leeftijd kennen wij hem al. Hij kwam soms logeren als zijn baasje een paar dagen wegging. Alleen de laatste keer is hij gebleven. Helaas is zijn baasje overleden. Bartje mag nu opzoek naar een nieuwe huis en een leuk baasje natuurlijk.

Zoals de meeste Staffords heeft hij energie voor tien. Zo vindt hij het heerlijk om te spelen met tennisballen. Alleen ze netjes terugbrengen snapt hij nog niet. Hij is veel te enthousiast om dan te luisteren. Als hij eenmaal zijn energie kwijt is vindt hij erg leuk om even lekker bij je te komen om te knuffelen. Voor hem is het wel belangrijk dat hij zijn energie kwijt kan. Anders gaat hij speelgoed of jou spullen slopen. Hoe hij zijn energie kwijt kan maakt hem niet uit.

Verder loopt hij goed mee aan de lijn. Wel kan hij zo af en toe behoorlijk aan de lijn trekken als hij iets ruikt. Zo regeert hij prima op zijn naam als je die roept. Heel veel meer dan reageren op zijn naam heeft hij niet geleerd. Hij zal dan ook nog wel het één en ander moeten leren. Verder weten wij niet hoe zijn gedrag in huis is.

Hij leeft samen geleefd met een andere hond. Hiermee kan hij prima overweg. Hij kan dan ook zijn huisje delen met een rustige hond. Wel is het wenselijk dat de andere hond rustig is van karakter. Hoe de omgang met katten is, is niet bekend. Gezien zijn energieke karakter lijkt het ons niet verstandig om hem bij katten te plaatsen.

Kortom, kan jij deze energieke hond zijn aandacht en structuur geven waar hij naar opzoek is? Dan plannen we met liefde een kennismaking voor jou in!