Floor (30-11 GEADOPTEERD)

Mogen wij jullie voorstellen aan Floor. Zij is pas geleden bij ons binnengekomen nadat ze is afgestaan. Helaas hadden haar eigenaren geen andere optie. Zij zijn verhuist en helaas was Floor niet welkom in de nieuwe woning.

Floor is een dame van zes jaar oud. Zij is in alles wat ze doet of wat er gebeurt wat afwachtender. Ze laat het allemaal rustig op zich afkomen en kijkt gewoon liever eerst even de kat uit de boom. Dan komt ze los en vindt ze het heerlijk om geknuffeld te worden.

Ze vindt het fijn om naar buiten te gaan om vervolgens een rondje in de buurt te maken. Daar kon ze het altijd goed vinden met de katten in de buurt. We willen dan ook graag de ze in de toekomst weer naar buiten mag.

Ze heeft samen gewoond met een andere kat. Deze heeft inmiddels al een huisje gevonden. Ze kan haar huis in ieder geval prima delen met een andere kat alleen niet met honden.

Kortom heb jij een rustig huisje zonder jonge kinderen en honden? Met de mogelijkheid dat ze weer naar buiten mag? Dan plannen we graag een kennismaking voor je in!

Floor