Baileys

Tja als je op dezelfde dag binnenkomt als een rode kater die een grote rode neus heeft die Sonnema is gaan heten, dan is er maar één optie mogelijk. De volgende kat die binnenkomt moet ook een drank naam hebben. Zo is Baileys aan zijn naam gekomen.

Baileys is een mooie forse kater van 9 jaar oud. Hij is soms nog een beetje verlegen in het contact met mensen. Hij is hierin toegankelijker als je hem iets lekkers geeft. De liefde gaat ook bij hem door de maag. Neem je dan even rustig de tijd om hem te aaien dan vind hij dat wel prima. Hij geeft dan zelf wel kopjes en begint te spinnen. Wel kan hij dan opeens bedenken dat hij er klaar mee is. Hij gaat dan blazen of hij begint dan meteen te slaan.

Voor Baileys zal het fijn zijn als hij straks weer naar buiten kan. Zo kan hij buiten zijn energie kwijt. Om vervolgens rustig en voldaan in huis te komen. Hopelijk zal hem dit helpen om wat minder onvoorspelbaar te worden in het contact met mensen.

Wij hebben hem nog niet getest met andere katten. Dit heeft ermee te maken dat wij denken dat hij dit niet leuk zal vinden. Om te voorkomen dat dit echt helemaal verkeerd gaat plaatsen wij hem niet bij andere katten. Waarschijnlijk vind hij honden te spannend en te druk. Ditzelfde geldt voor jonge kinderen. Wij zullen hem dus als een kat alleen plaatsen.

Kortom, heb jij meer dan voldoende ruimte voor Baileys om naar buiten te gaan en ben jij niet zo snel onder de indruk als hij zijn poot verkeerd zet? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking.