Babs (Gereserveerd)

Bij deze stel ik jullie voor aan onze Babs. Zij is een poesje van pas 1 jaar oud. Die dol is op aandacht, spelen en knuffelen. Daarnaast heeft ze nog een andere hobby. En dat is deuren openmaken.

Babs is bij ons binnengekomen met een buik vol kittens. Inmiddels hebben al haar kleintjes een nieuw huisje gevonden en is het nu aan haar om opzoek te gaan naar een nieuw huisje. Ze vindt het dan ook heerlijk om uitgebreid geknuffeld te worden. Ze heeft het ons dan ook niet makkelijk gemaakt om zich te laten fotograferen.

Verder weten wij niet of ze met honden overweg kan. Wel is ze het gewend om met jonge kinderen & andere katten om te gaan. Wellicht vind ze het wel leuk om samen te spelen met een andere jonge kat. Babs is voor niemand echt onder de indruk en we verwachten daarom wel dat ze aan honden zou kunnen wennen.

Het enige wat Babs wel fijn zou vinden is om op termijn weer naar buiten te mogen.

Kortom ben jij opzoek naar een leuke jong volwassen kat die in de bloei van haar leven is en nog een heel leven voor zich heeft. Dan is Babs wellicht iets voor jou. Neem dan snel contact met ons op!