Babs is geadopteerd 21-11-20

Wanneer je als kat tegen de 10 jaar oud loopt, weet je inmiddels heel erg goed wat je wel en niet wil. Zo ook Babs! En iedere dag leert ze ons weer meer over wat ze wel en niet wil. Wat we tot nu toe van haar geleerd hebben: alles draait om haar, geef me eten, aai me als ik dat wil en laat me vooral met rust als ik dat wil!

Babs is geen polonaise aan haar lijf gewend en dit wil ze ook niet. De laatste jaren heeft ze bij een oudere dame mogen wonen die haar helaas niet mee kon nemen bij een verhuizing. Hierdoor is ze waarschijnlijk niet veel drukte gewend en we denken zelfs dat ze niet buiten kwam. Ze is extreem stellig in haar wens haar ruimte niet te delen met andere katten, dit staat bij eventuele interesse in haar ook niet ter discussie. Of ze honden gewend is weten we niet, maar de vraag is of je haar dat nu nog moet willen aanwennen. Zeker als we zien hoe fel ze is met andere katten.

Optillen is ook zeker niet haar ding. Eventjes, om te hanteren gaat nog, maar houd haar zeker niet te lang vast. Wanneer het haar niet zint, begint ze vooral heel hard te schreeuwen. Je moet haar gewoon lekker haar gang laten gaan, dan komt ze vanzelf bij je. Want het is wel degelijk een ontzettend lief meisje! Het zou ons ook niets verbazen als je haar vertrouwen volledig hebt gewonnen, ze ineens op schoot kruipt. Zolang alles maar op haar tempo gaat.

Babs is dus vooral een meisje waar je respect voor moet hebben, een poes die werkelijk op zoek is naar personeel die haar wensen volgt. Als je daarvoor wilt solliciteren ben je natuurlijk welkom, maar onthoud dat we enkel op afspraak werken en bij het betreden van ons pand een mondkapje verplicht is.