Lief meisje met soms wat nukken zoekt een baasje Mickey is voor het eerst in 2018 bij ons terecht gekomen omdat haar baasje was overleden. Ze was bij hem gewend om naar buiten te gaan en dat deed ze dan ook graag. Mickey kluiterde zelfs door de ramen om naar buiten te kunnen. Ze vond de katten die buiten op straat waren geen probleem maar ze vond het niet fijn als er katten bij haar in haar huis waren. Het zou voor haar dan ook het beste zijn dat ze ergens een huisje krijgt waar geen andere katten zijn.

Al snel vond Mickey een nieuw huisje. Mickey heeft een aantal maanden daar gewoond alleen is ze helaas weer teruggebracht. Maar 3 x is scheepsrecht. Haar verzorgers weten zeker dat ze ook nu snel weer een huisje zal vinden. Mickey vindt het fijn om in het binnenverblijf te liggen en ze kijkt ook wel even rond in het buitenverblijf. Bij ons zien we niet dat ze graag hele tijden buiten is. Mickey zal het wel zeker gaan waarderen dat ze bij u ook weer lekker naar buiten mag.

Als u meer wilt weten of kennis wilt maken, komt u dan gerust eens langs.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...