Mikai en Austin zoeken een rustig huisje (hoeven niet samen)
Mikai is het cyperse katertje. Hij is ongeveer een half jaar oud. Hij is bij ons binnen gekomen met zijn moeder die erg erg wild was. Hierdoor is Mikai ook wat angstig voor mensen.
Hij is inmiddels wel wat nieuwsgieriger naar ons. We kunnen hem wel een beetje aaien, maar hij vind alles heel erg spannend. Mikai zit nu samen met nog 3 andere kittens in onze plaatsbare verblijven. Hij vind zijn soortgenootjes erg leuk.
Het zou ook fijn voor Mikai zijn als hij een vriendje krijgt. Het liefst een soortgenootje die wat socialer is, zodat Mikai het kan leren.

Austin is een iets banger katertje van 5 maanden. Austin is als kitten helemaal alleen bij ons binnen gebracht. Hij was heel bang en blies ook heel hard als we hem iets lekkers kwamen brengen of hem wilden aaien.
Dat is ook het enige wat hij doet. Hij blaast nog regelmatig als we hem willen aaien,maar hij doet ons niks. Hij is gewoon geen mensen gewend en is daar tijd voor nodig om dat te leren.

Heeft u een nog een plekje over voor deze twee lieverds of 1 van hun? Neem dan contact op met ons asiel of kom eens langs om kennis met ze te maken.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...