Jerry zoekt warme mand. Jerry is bij ons bij ons binnengebracht omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Het is een hele lieve kater van 7 jaar oud.

Jerry vond het altijd erg fijn om buiten te zijn. Hij deed zijn behoefte dan ook altijd buiten. Hij weet wel wat een kattenbak is. Hij gebruikt de kattenbak in ons dierentehuis goed. Jerry heeft ook met een andere kat samen geleefd todat deze overleed en dit ging altijd prima. Ook leefde jerry samen met een mechelaar en een JR en ook dit vond hij geen probleem. Jerry is een kat die zich niet heel snel druk maakt. Hij vindt alles wel prima. Hij was dan wel veel buiten maar hij vond het ook heerlijk om gewoon binnen te zijn.

Jerry zit in de groep bij de andere katten en dit vindt hij ook, zoals u al verwacht waarschijnlijk, prima. De ene keer ligt hij lekker buiten en de andere keer is hij in het binnenverblijf te vinden. Jerry vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Hij is geen kat die erg opdringerig om aandacht vraagt. Hij kijkt naar zijn vezorger en krijgt hij een aai dan vindt hij dat prima en als een andere kat even geaaid wordt dan is dat ook prima.

Als u een kat zoekt die makkelijk in de omgang is, komt u dan even langs om kennis te maken met Jerry.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...