Lieve knuffelkater zoekt een fijn thuis.
Nacho is binnengekomen met ontstoken en natte oogjes en hij was wat verkouden. Hij had al een stevig postuur bij binnenkomst.

Hij is behandeld voor zijn ogen en verkoudheid. In het dierentehuis zijn we er achter gekomen dat hij ook last had van zijn oren. Deze zijn gezalfd. Nacho is inmiddels ook gecastreerd, geent en gechipt. Hij mag dus op zoek naar een baas.

Nacho is een hele leuke kater. De eerste dagen was hij wat verlegen maar dat zien zijn verzorgers nu helemaal niet meer. Hij zit al vooraan als hij hen hoort. Hij wil heel graag geknuffeld worden. Hij geniet dan ook volop. Oogjes zalven en oren zalven dan vond hij eerst een beetje spannend maar dat ging ook steeds makkelijker. Nacho zal vast even moeten wennen in een nieuwe omgeving maar dat is ook niet zo heel erg vreemd.

Nacho is geschat op een leeftijd van ruim 7 jaar oud. Nacho gaat het wel heel erg waarderen als hij naar buiten zou kunnen. Daarom is een huisje waar hij binnen moet blijven voor hem niet geschikt. Als u Nacho zou willen adopteren, komt u dan eens gerust langs om kennis met hem te maken.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...