Hele lieve dame van 2 jaar oud zoekt een baasje
Floortje is een hele lieve schat maar verlegen in nieuwe situaties. Als u naar de foto kijkt dan zal u misschien ook denken dat Floortje niet heel sociaal is. Ze is niet een kat die direct op iemand afloopt. Ze kijkt echt de kat uit de boom. Maar als ze aandacht krijgt dan geniet ze volop.
Floortje vindt het niet zo leuk in het dierentehuis. Ze vindt het heel erg leuk als haar verzorgers bij haar gaan zitten en haar gaan aaien. Als zij weggaan dan verstopt ze zich liever weer. Floortje is een forse dame. Zij is te dik en het is voor haar dan ook zaak om wat af te vallen. Het is dan ook heel belangrijk voor Floortje haar gezondheid dat hier goed op gelet gaat worden de eerste tijd.

Floortje is gewend om binnen te zijn. Floortje kan het beste geplaatst worden waar het niet te druk in huis is. Floortje kan daar niet goed mee omgaan. Floortje zou prima bij een andere kat kunnen mits deze rustig is en niet te dominant.

Heeft u een plekje voor deze mooie meid?

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...