3 musketiers zoeken samen een warm mandje.

Brrrrrr, wat hebben we het koud. We kruipen nog maar wat dichter tegen elkaar aan. Wij, Sjors (Knappe poedel-man , 12 jaar) Boef (Knuffel-teckel man, 12 jaar) en Laya (Snoezig meisje, 9 jaar) zijn al jaren samen. Door omstandigheden kon ons vrouwtje niet meer voor ons zorgen. En daardoor zijn wij op onze oude dag in het asiel terecht gekomen. De verzorgers geven ons extra dekens, kruikjes en knuffels, maar toch willen wij 3 heel graag samen voor de kachel in een warm huis. 

Doordat we wat ouder zijn heb ik, Sjors, wat slechte oogjes en mijn vriendje Boef heeft nog maar een paar tanden. Maar hij kan daarmee nog heel goed eten hoor, en dat doet hij graag , die kleine smulpaap. Laya is de jongste van ons 3 en nog het fitste. We zijn alle 3 niet veel eisend, we houden van knuffelen en bij mensen zijn. 

We weten wel dat 3 honden in 1 keer veel zijn.  Maar wij zijn maar klein.. en willen heel erg graag samen blijven. Heeft u een warm mandje voor ons vrij? Neem dan gerust contact op met onze verzorgers.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...