Lieve knuffelkont zoekt een gezellig huisje. Candy is een Labrador kruising van 5 jaar oud. Het is een lieve dame die erg van aandacht houd. Ze is enthousiast, speels en showt graag haar buik zodat deze gekriebeld kan worden. Op de stoep loopt Candy keurig naast je, maar in de berm met al die muisjes gaat haar ze haar neus achterna.

De groepstraining op zondag vind Candy erg leuk. Samen wat doen plus al die andere honden, dat is toch ook gewoon gezellig. In het asiel heeft ze ook een hondenmaatje waar ze samen mee wandelt. Als een hond druk doet vind ze dat nog wel een beetje spannend, maar ze wil graag spelen.

Candy is wel onzeker. Hierdoor moet ze soms even aan mensen wennen. Maar met een koekje is het vertrouwen al snel gevonden. Van onverwachte bewegingen kan ze soms schrikken. Jonge kinderen is voor haar dan ook geen match, die vind ze te onvoorspelbaar en druk. Tieners lijkt ons geen probleem.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...