Veel liefde in ruil voor een rustig huisje.

Hallo allemaal, mijn naam is Odie. Odie de Odiebol zegt mijn verzorger ook wel liefkozend.. haha leuk hoor. :O Valt toch best mee, ik was maar een kilootje of 10 te zwaar. Ik zei nog dat ik gewoon zware botten en een dikke vacht had, maar helaas ik moest er toch echt aan geloven. Het boontjes en worteltjes dieet. En hoewel ik er niet blij mee ben, zijn er al wel aardig wat kilootjes af.

Ik ben ook gewoon zo dol opeten. Daar doe ik echt alles voor. Ik trek mijn hele trukendoos open voor zo'n heerlijk kluifje. Zit, af, poot, volgen, twee poten geven, salto.. Oke misschien is dat laatste een beetje overdreven. Maar ik kan wel veel! Ik vind het dan ook heerlijk om samen te trainen en ben een uitblinker tijdens de groepstrainingen hier op het asiel.

Ook ben ik een echte knuffelkont. Maar niet met iedereen, want ik vind niet altijd iedereen direct leuk en laat dat ook merken. Ik ben een gevoelige jongen en houd bijvoorbeeld niet van drukte. Die drukke 2 potige pups, die jullie ook wel kinderen noemen zijn voor mij dan ook geen match. Nee dat is mij veel te gek en onvoorspelbaar. Ik durf dan ook best van mij af te happen. Ik zoek gewoon een huis met volwassen mensen of misschien met een puber, die zitten toch alleen maar te gamen. Dat kan ik wel handelen.

Nou goed, ik ben dus erg leuk en gezellig. Kom graag even op je schoot lekker tegen je aan kroelen. Maar daarvoor moet je eerst dus mijn vertrouwen verdienen, door niet direct te veel van mij te verwachten. De eerste dagen visite over de vloer is dus geen goed idee. We kunnen wel lekker wandelen, dat vind ik heerlijk en is ook goed voor mijn toekomstige atletische lichaam! Als jij mij die tijd geeft om te wennen en rekening houd met mijn grillen,  beloof ik dat ik het trouwste maatje wordt die je maar kan wensen.

Ik ben overigens ongeveer 9 jaar. Maar daar valt niks van te merken. Ik speel nog graag, vooral met een balletje. Daarna ga ik het liefst heerlijk buiten liggen slapen. Een groot erf lijkt mij dan ook wel wat! Maar een tuintje neem ik ook genoegen mee hoor. Het maakt mij niet zoveel uit als ik maar veel liefde krijg!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...