Leuk, stoer ventje zoekt een warme mand.
Bertus is een lief Frans Bulldogje van 9 jaar oud. Ondanks zijn leeftijd is hij nog erg speels. Het is een stoer mannetje die het heerlijk vindt om te spelen. Lekker even met je handen stoeien, aan een touw trekken of achter een balletje aan rauzen. Tijdens de pauzes in het Dierentehuis is Bertus vaak in de kantine te vinden waar hij iedereen uitdaagt tot een spelletje of gewoon even heerlijk komt kroelen.

Tijdens de groepstrainingen doet Bertus het erg goed. Hij is dol op koekjes en doet daar dan ook alles voor. Wie denkt dat een oudere hond niets meer kan leren heeft het zeker mis. Want Bertus leer binnen 5 minuten een pootje te geven, hier te komen of een targetstick aan te wijzen!

Bertus is graag onder de mensen en vindt alleen zijn dan ook niet zo leuk. Als hij alleen is laat hij (zeker in het begin) zijn mooiste zangkunsten horen. Gelukkig voor Bertus hoort hij dat zelf niet zo goed meer, want The voice of Holland zal hij waarschijnlijk niet winnen.

Bertus is opzoek naar een leuk baasje die lekker veel tijd met hem doorbrengt. Een plekje waar lekker met hem gespeeld en geknuffeld word maar waar hij ook heerlijk in zijn mandje mag liggen wegdromen. Wil jij dit leuke mannetje een huisje geven? Neem dan contact op met het Dierentehuis.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...