Schoothond in grote verpakking zoekt een baas die van knuffelen houd.
Tova is een lieve Cane Corso dame van 7 jaar oud. Schrik niet van haar leeftijd, want een oude dame is het nog zeker niet! Elke ochtend als ze op het speelplein gaat moet er eerst geknuffeld en geklierd worden. Achter een balletje aan rennen of gewoon lekker in het rond dansen, springen en stoeien. Ze mag dan 7 jaar zijn maar speels is ze nog zeker. Buiten haar speelsheid om is Tova een rustige, stabiele dame. Die het niet erg vind om gewoon even lekker op haar kleedje te liggen doezelen. Geef haar ook nog eens een botje en je hebt er even ''geen kind aan''.

Tova is erg dol op mensen en aandacht. Het liefst kruipt ze bij je op schoot. Echt letterlijk op schoot.. Zit je op een kruk? Geen probleem, daar kunnen we ook gewoon met z'n 2en op. Tijdens de groepstrainingen op het asiel is Tova een echte uitblinker. Ze is erg baasgericht. Al die andere honden en mensen worden gewoon genegeerd en ze is volledig met jou bezig. Aan de lijn trekt Tova bijna niet en tova doet het eigenlijk zo goed tijdens wandelingen dat ze regelmatig aan de wandel gaat met stagiaires.

Deze lieve dame heeft hier al menig hart gestolen, die van jou ook? Ze wil heel graag een warme mand met heel veel liefde. Dan krijg je dat ook zeker dubbel en dwars terug!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...